SEMINARI, RADIONICE, ONLINE EDUKACIJE

Učinkovito vođenje zaposlenika

SLJEDEĆA EDUKACIJA

26.-27.04.2024. Split
10. -11.05.2024. Zadar
24. -25.05.2024. Šibenik
14. - 15.06.2024. Rijeka

CIJENA

315,00 eura

ISPUNI PRIJAVNICU

 ovdje

ISPUNI PRIJAVNICU

 ovdje

Dok se rukovodstvo današnjice osim pitanjem kako privući dobre zaposlenike sve više bavi izazovom kako ih zadržati, kao glavni izazov neposrednih rukovoditelja pokazao se osjećaj rukovođenja “između dvije vatre”. S jedne strane neposredni rukovoditelj je taj koji treba potaknuti svoje zaposlenike za postizanje svih radnih zadataka u svrhu postizanja strateških ciljeva dok istovremeno nema uvijek utjecaj u kreiranju tih ciljeva. Zaposlenici iz svoje pozicije ne moraju nužno znati koji su strateški ciljevi niti razumjeti “cipele” neposrednog i visokog rukovodstva što često dovodi do otpora u provedbi različitih radnih zadataka dok neposredni rukovoditelj mora poznavati potrebe svojih zaposlenika.

Ukoliko se i vi suočavate s izazovima učinkovitog vođenja zaposlenika donosimo vam edukaciju koja će vam pomoći svladati vaše izazove.

PROGRAM:
Edukacija obuhvaća sljedeće teme:
  • Principi rada s odraslim osobama
  • Organizacijska kultura i empatija
  • Kako potaknuti radnu motivaciju kod zaposlenika
  • Poslovna komunikacija
  • Davanje povratne informacije
TRAJANJE:

Edukacije uživo se odvijaju petkom subotom:

petkom od 16:00 do 20:00 sati

subotom od 09:00 do 17:00 sati

ZA PRIJAVU PRILOŽITI:
 
SVI POLAZNICI EDUKACIJE DOBIVAJU POTVRDU O SUDJELOVANJU I ZAVRŠETKU EDUKACIJE.
Screen Shot 2024-04-08 at 12.55.37
O PREDAVAČICI:

Jasna Dumičić diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Odsjek za psihologiju i po struci je prof. psihologije. Preko 20 godina rada u javnoj službi, nekoliko različitih radnih mjesta unutar nje i brojne odgovornosti donijele su joj bogato iskustvo i razvoj kompetencija od kojih su ključne prenošenje znanja, upravljanje grupom te empatični pristup svakom pojedincu. Imala je priliku raditi i na brojnim projektima te surađivati s raznim vanjskim institucijama što joj je donijelo vrijedno iskustvo rada s različitim ciljnim skupinama. Veliki je zagovarač cjeloživotnog učenja i ističe kako nikada ne staje sa radom na sebi. Posjeduje brojna uvjerenja za usavršavanje u području struke i andragoških vještina. Vlasnica je javnog priznanja iz područja kulture grada Raba gdje danas živi.

Prijavi se već sada!