SEMINARI, RADIONICE, ONLINE EDUKACIJE

Apiterapija tijela medom

Apiterapija tijela je terapija koja potječe s Tibeta, a u kojoj pomoću meda preko kože čistimo organizam od štetnih tvari, te pospješujemo rad unutarnjih organa. Terapija medom učinkovit je način tretiranja i prevencije stresa, fizičkog umora, poremećaja sna, te psihosomatskih poremećaja. Također, poboljšava cirkulaciju, metabolizam i termoregulaciju kože, stimulira protok limfe te djeluje na centralni živčani sustav. Ima snažno detoksikacijsko i drenažno djelovanje, pa je odlična i u borbi protiv celulita. Ova terapija snažno jača imunološki sustav cijelog organizma. Pomoću meda i ciljanih eteričnih ulja djelujemo na tegobe poput bolova u leđima, artroze, reumatskih bolesti, lošeg sna, kronične iscrpljenosti, loše koncentracije, slabog imuniteta….

Tretman se sastoji od terapije leđa medom, obloga od đumbira, te masaže leđa biljnim i eteričnim uljima.

PROGRAM

Edukacija se sastoji od tri dijela.

Prvi dio obuhvaća teoretski dio u kojem učimo kako povezati apiterapiju i aromaterapiju, osnove aromaterapije, koja eterična ulja koristiti kod masaža, te kako izračunati dozvoljenu dozu eteričnih ulja.

Drugi dio je izrada toplih đumbirovih obloga za čišćenje tijela i otvaranje pora, ulja za masažu i aromamelema.

Treći dio je praktični dio gdje učimo samu tehniku terapije medom.

Napomena: u cijenu su uključeni materijali za samostalni rad (med, eterična ulja, pčelinji vosak, nerafinirana biljna ulja, macerat kantariona, propolis, đumbir, kutijice 30 ml, staklene bočice sa kapaljkom 30 ml)

TRAJANJE:

8 sati

ZA PRIJAVU PRILOŽITI:

Preslika osobne iskaznice

Prijavnica-upisnica

 
SVI POLAZNICI EDUKACIJE DOBIVAJU POTVRDU O SUDJELOVANJU I ZAVRŠETKU EDUKACIJE.
O PREDAVAČICI:

Mirjana Koprek je kreativka, aromaterapeut, apiterapeut  i pčelarka koja uživa u radu sa pčelama, za koje smatra da su najbliža poveznica čovjeka i prirode.

Iz pčelarskog OPG-a i proizvodnje pčelinjih proizvoda (med, propolis, vosak, pelud) nastao je obrt za apiterapiju ApiKoprek, kroz koji nudi različite usluge apiterapije u svrhu poboljšanja općeg stanja organizma.

Unazad 8 godina vodi radionice prirodne kozmetike, te održava edukacije na temu apiterapije i važnosti njene primjene u svakodnevnom životu.

Prijavi se već sada!