SEMINARI, RADIONICE, ONLINE EDUKACIJE

Prekomuniciraj se

Komunikacija predstavlja temeljni alat kojeg koristimo kako bi  se povezali s drugim ljudima i gradili kvalitetne odnose.

“Prekomuniciraj se” je edukacija osmišljena s ciljem usvajanja vještina kvalitetnog izražavanja prema drugima. Kroz ovaj program, polaznici će naučiti kako izražavati svoje stavove i emocije na način koji omogućuje povezivanje s drugima i izgradnju harmoničnih odnosa.

Ova edukacija namijenjena je svima koji teže usavršavanju svojih komunikacijskih vještina u skladu sa svojim vrijednostima, te žele unaprijediti svoje međuljudske odnose radi smanjenja nesuglasica i konflikata.

 

PROGRAM
  • Što je komunikacija

Ciljevi, vrste komunikacije, zašto komuniciramo

  • Izazovi u komunikaciji

Jasnoća, kompleksno komuniciranje, ciljevi, konflikti

  • Kako izraziti sebe kroz komunikaciju

Vrijednosti, stavovi, kontrola emocija, izgradnja odnosa

 

TRAJANJE:

6 sati

ZA PRIJAVU PRILOŽITI:

Preslika osobne iskaznice

Prijavnica-upisnica

 
SVI POLAZNICI EDUKACIJE DOBIVAJU POTVRDU O SUDJELOVANJU I ZAVRŠETKU EDUKACIJE
O PREDAVAČICI:

Ela Breski je stručnjakinja za komunikaciju i razvoj ljudskih potencijala, te djeluje kao trener kroz svoj poslovni obrt Power Team. Fokusirana je na organiziranje radionica koje promiču izgradnju kvalitetnih međuljudskih odnosa unutar kompanija, s posebnim naglaskom na poboljšanje komunikacijskih vještina u poslovnom kontekstu. Njen pristup usredotočen je na povezivanje timova i pružanje praktičnih vještina koje se mogu direktno primijeniti u radnom okruženju.

Sa bogatim iskustvom u radu unutar timova tijekom cijele svoje profesionalne karijere, Ela prepoznaje važnost međuljudskih odnosa kao ključnog elementa uspjeha svake organizacije. Njena raznovrsna pozadina na različitim pozicijama unutar timova pružila joj je duboko razumijevanje dinamike timskog rada i važnost izgradnje međusobnog povjerenja i suradnje.

Pokretanje vlastitog poduzetničkog pothvata proizašlo je iz Eline strastvene želje da pruži podršku ljudima u postizanju većeg radnog zadovoljstva i sreće te olakša i ubrza izvršavanje njihovih profesionalnih obveza. Njen cilj je stvoriti pozitivno i poticajno radno okruženje koje potiče osobni i profesionalni razvoj svakog pojedinca unutar tima.

Prijavi se već sada!